dinsdag 17 mei 2011

Het is even rustig geworden met de zon

Bijna was ik vergeten de tajine van lamsvlees met vijgen en dadels te documenteren.  Hier dan toch nog een aandenken :Wat de media betreft.  We zijn niet zeker dat de demo van 3/6 door zal gaan, we hebben geruchten gehoord, waarbij de dag naar september zou verschoven zijn.

We weten ook nog niet wanneer VTM de reportage gaar uitzenden.

Wèl waren we gisteren "live" op TVL Nederland.


  Hier een paar beelden uit de studio's van TVL Nederland in Roermond.  Binnenkort krijgen we dan toch een DVD van de opname, en mogelijks kunnen we binnenkort een link geven naar de opname op de site van TVL.


Geduld dan maar.  Ook goed nieuws : Lowimpactman waagt zich aan de eerste kookoefeningen ...

3 opmerkingen:

 1. Heerlijke tajine, om er bij te watertanden!!!
  Breng het goede zonnenieuws maar op antenne!
  Groetjes van Trudis

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee schitterende TV-sterren.Proficiat voor de boeiende en klare presentatie.Vanzelfsprekend benieuwd hoe uw vinding voor een leek toegankelijk wordt.
  Een belangrijke creatie om CO2 vrij en goedkoop warmte te produceren.Nog even zoeken hoe deze kookwijze kan gepopulariseerd worden.
  Veel succes.
  Thieu Bollen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu kennen we 2 persoonlijk 2 BVs! :-) Op televisie verschijnen is toch iets speciaals, niet? De boodschap was duidelijk! Stel je voor wat een besparing voor het milieu dit zou zijn als iedereen op zonne-energie zou koken, zelfs al was het maar 25% van de tijd! Bedankt voor jullie inzet voor het milieu en het lekker eten!
  Luc en Ilse

  BeantwoordenVerwijderen