vrijdag 26 augustus 2011

Chemtrails en koken met de zon

Wordt het te warm ? Een dagje met risico op meer dan 30 ° C ?  Dan bestaat ook het risico op chemtrails.  Vliegtuigen laten normaal strepen na, condens, maar condensstrepen verdwijnen heel snel, en de chemtrails van de vliegtuigen blijven eindeloos hangen.

Hier een voorbeeld van lokale chemtrails op de foto :Zelfs Wikipedia kent chemtrails.  Er zitten chemicalien als aluminium en boor in en je moet niet verschieten als je de dag nadien last hebt van hoest of van een ruwe keel.

Chemtrails maken dat de zon niet zo schroeiend toeslaat, maar niemand weet waarom dit spul uit de vliegtuigen gespoten wordt.

Voor iemand die kookt met de zon zijn chemtrails ook een vloek, want de temperatuur gaat dan toch met zo'n tiental-twintigtal graden omlaag.  De instraling wordt onregelmatig en je moet met langere kooktijden rekenen.


De reflectie ziet er dan ook maar matjes uit ...

2 opmerkingen:

  1. Dat zou interessant zijn om te weten, het hoe en het wat van die krijtstrepen in de lucht.
    Nooit geweten dat ze zoveel effect op de temperatuur hebben. Ik ga nog wat rondsnuffelen op jullie interessante blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vandaag waren wij op de Ecobeurs ECO&ZO in Riemst. Een beurs waar jullie zeer zeker een goede plek zouden hebben. Naast ecologisch bouwen, wonen en kleding past koken op zonnewarmte perfect.
    Overigens een leuk filmpje met jullie interview. Informatief. Ga zo door!

    BeantwoordenVerwijderen